Noget af stor betydning

Fortæl læseren noget mere

Overskriften og underoverskriften fortæller os, hvad du har at tilbyde, og formularens overskrift afslutter handlen. Her kan du forklare, hvorfor dit tilbud er så godt, at man bare må udfylde formularen.

Husk:

  • Punktform er godt
  • til klart og tydeligt at forklare fordelene, og
  • på den måde forvandle besøgende til mulige kunder.

For at bekæmpe den nuværende kompetencemangel og den voksende mangel på kvalifikationer søger arbejdsgivere efter effektive værktøjer til at forbedre deres evne til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Medarbejdernes engagement er kendt for at øge fastholdelse og ansættelsesresultater samt øge produktiviteten, forbedre kundetilfredsheden og øge rentabiliteten.

Undersøgelser viser, at knap 20 % af medarbejderne er engagerede på arbejdspladsen, så der er stadig masser af arbejde med. Det første skridt til at øge engagementet på arbejdspladsen er at forstå, hvilken betydning det har for virksomhedens overordnede succes, og hvilken afgørende rolle lederne spiller for at skabe engagerede arbejdspladser.

Download vores faktablad og få indblik i hvilken betydning medarbejdernes engagement har for din virksomheds overordnede succes, og hvilken rolle lederne spiller for at øge engagementet hos dine medarbejdere.

DK-SME-CJ15-AWARENESS